Polecam zakład Auto-Szyby Obliński ( Katowice - śląskie)
Zamieszczone przez nadolsky
Witam!
Jestem nowy wiec nie skreślajcie mnie od razu za jakieś błędy :P
Skoda Octavia 1.6 LPG Classic
Mianowicie mam taki problem ze od jakiegoś czasu gdy dodaje gazu w aucie jest głośnio a te buczenie jest takie bardziej mocno bassowe bo na postoju silnik zachowuje się cicho. Druga sprawa jest taka ze w ruchu ciężko wrzucić pierwszy bieg na (postoju zmienia się gładko), skrzynia jest po wymianie stara się posypała, teraz jak mówił mechanik ta co jest na stalowych nitach chyba z oc 2. No i jeszcze na koniec taka jest sytuacja ze jak jadę w benzynie auto się dziwnie zachowuje na postoju zdarza się ze zgaśnie albo pod czas jazdy, wyczuwam tez większe drgania silnika na luzie. W gazie nie mam żadnych problemów. Przepustnica była czyszczona przez mechanika i mówił ze jest dobra.
p.s - jak ktoś może dać na pw albo tutaj namiary na jakiegoś dobrego mechanika na terenie Gliwic albo Zabrza który mi pomorze z tym problemem będę wdzięczny
pozdrawiam,
początkujący Grześ
problem pierwszy dla mnie układ wydechowy do sprawdzenia
problem drugi to nie problem bo pierwszy bieg służy do ruszenia a jak jedziemy to jedynki sie już nie powinno używać
Witam!
Sprzedam BOLERO (Blaupunkt) stan perfekcyjny z kodem (ok. 8000km przebiegu)
Cena z wysyłką - 1200zł
Polecam zakład Auto-Szyby Obliński ( Katowice - śląskie)
Polecam wszystkich, którzy potrzebują cokolwiek zrobić z szybami w swoich samochodach zakład Auto Szyby Obliński w Katowicach przy ul. Zgody 14 ( dojazd od ul. Załęskiej ), ostatnio wymieniałem szybę czołową i robota wykonana super w ciągu 3 godzin.
Komentarz